Tirolerkleding

Tirolerkleding is zonder gekheid een prima keuze voor je vakantie outfit, wintersportvakantie of okotberfest. Ook bij een thema feest, van piraten tot vorsten en van sprookjes tot boerenbal, met tirolerkleding kom je in stijl voor de dag.

Lederhosen en dirndl

Met Tirolerkleding bedoelen we natuurlijk op de eerste plaats de Lederhosen, op de voet gevolgd door trachtenvesten, jasjes en hoeden. Ook bijpassende alpenschoenen en -sokken horen bij een Tiroler outfit en kun je dus kopen of huren op deze website.

Lees meer+

Tirolerkleding kopen of huren

Wanneer je uitsluitend voor een vrijgezellenfeest of uitje op de Solex op zoek bent naar een te gekke outfit, dan kun je natuurlijk het beste een lederhosen huren. Ben je een echte fan van tirolerkleding, dan ga je natuurlijk voor je eigen lederhosen. Want de lederhosen is uiteraard gemaakt van leer, en leer krijgt pas de perfecte pasvorm na enige keren dragen.

Accessoires bij tirolerkleding

De lederhosen en het geruite alpenhemd zijn onafscheidelijk. Je kunt de lederhosen ook op een meer klassieke wijze dragen met een mooi wit overhemd en een fluwelen trachtenvest. Dan is die sportieve lederhosen ineens een avontuurlijk, enigszins artistiek kledingstuk geworden waarmee je nog eens indruk kan maken op je schoonmoeder of de vrinden van de kunst galerie. Haar in een staartje en combineren met een cape en je bent bijna Robin Hood. Hoge laarzen met beslag en een zwart overhemd, maken van je lederhosen ineens een piratenbroek. Tirolerkleding is daarom een stuk veelzijdiger dan je op het eerste gezicht zou denken!

Goed, goedkoop of namaak

Lederhosenwinkel levert echt goede Tirolerkleding! Als fanatieke Oktoberfest gangers hebben we aan den lijve ondervonden wat het is om in een goedkope lederhosen op een biertafel te staan. Wil je er echt bijhoren, dan is jouw lederhosen net als van de locals, gemaakt op traditionele wijze van het beste en mooiste leer. Dat wil zeggen van rund, geit of hertenleer en met de hand gesneden en gestikt. Met liefde gemaakt. Vakmanschap waar men in de Achterhoek zo dol op is!