Van hoog naar laag sorteren

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst

Trachtenriemen, originele voor Lederhosen

Heb je een lederhosen aangeschaft, dan hoort daar uiteraard een trachtenriem bij. De stevige leren riem zorgt ervoor dat de broek op zijn plaats blijft zitten en bovendien kun je je buckknife dan mooi kwijt.  Onze trachtenriemen zijn traditioneel versierd met een typische trachtensluiting van metaal.

Hollands wapen op trachtenriem

Wie goed kijkt ziet op de sluiting een heel Hollandse afbeelding: twee leeuwen die het wapen van Oranje vasthouden. Dit is een leuk detail en verwijst naar de familiewapens die doorgaans de lederhosen van Duitse komaf sieren.

De trachten riem als handige tooldrager

De trachtenriem houdt niet alleen de lederhosen op zijn plaats, maar voegt er ook een dimensie aan toe wanneer je de riem gebruikt om er jachtelementen aan toe te voegen. Een mes met handvat van hert of geit staat altijd goed en is heel handig voor als je een appeltje voor de dorst wilt schillen onderweg.

Verschillende maten

De trachtenriem van de lederhosen winkel is een brede riem gemaakt van kwaliteitsleer met dubbele stiksels en is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes, van s tot XL. Maak jouw trachtenlook compleet en koop nu voordelig een trachtenriem bij je lederhosen.