Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Korte lederhosen

Zoek je Korte Lederhosen voor heren? Onze collectie korte lederhosen is uniek en nergens anders verkrijgbaar. Ontworpen in ons eigen atelier en traditioneel gemaakt met de hand. Topkwaliteit, niets minder. 100 Dagen omruilgarantie.

Korte Lederhosen

Wanneer je een korte lederhosen zoekt, heb je enorme ruime keuze.  Eigenlijk zijn alle lederhosen korte lederhosen, omdat het “korte” nu eenmaal het typerende is van een lederhosen. Toch heb je natuurlijk verschillen tussen kort en kort. Onder korte lederhosen vallen eigenlijk alle modellen,  van tot net over de knie, zoals het Kniebund type, tot een centimeter of 10 erboven.

 

Traditionele korte Lederhosen

Het traditionele korte model is nooit te vergelijken met de hotpants. Wanneer je dus een korte lederhosen zoekt, hoef je niet bang te zijn voor al te blote benen. De korte lederhosen valt gewoonlijk tot op de knie en zit lekker ruim. De korte look past prima bij een sportieve wandel vakantie in de zomer.

 

Voordelige korte lederhosen

Een korte lederhosen koop je al vanaf €99. Bijvoorbeeld lederhosen Bruno, een donkerbruin model met knoopjes aan de zijkanten. Lederhosen Frank is ook een kort model, maar dan met opvallende rode stiksels. Deze zitten zowel aan de voorkant als op de pijpen, waardoor deze lederhosen een hele bijzondere uitstraling heeft.

 

Exclusieve korte lederhosen

Wil je liever een zeer exclusieve lederhosen, dan kies je vor een exemplaar van hertenleer, bijvoorbeeld lederhosen Maximilian. Deze mooie korte suède lederhosen heeft een “ used” look, waardoor het net is alsof je al jarenlang oktoberfeest fan bent.

 

14 verschillende type korte lederhosen

In onze Lederhosenwinkel in Hengelo hebben we wel 14 verschillende unieke modellen, die allemaal een eigen naam hebben. Leuk toch wanneer je een korte lederhosen hebt met de naam van je beste vriend? Zo hebben we Florian, Thorsten en Otzi. Ook Rupert, Roland en Remco zijn van de partij. Ieder met zijn eigen speciale look en feel.