Wij houden van veilig betalen. Als wij zelf online bepaalde zaken bestellen dan houden wij van een veilige betaling zonder problemen, daarom bieden wij zelf ook alleen die betaalmogelijkheden aan waar we zelf ook achter staan.

Met iDeal betaal je rechtstreeks via je eigen bank en hebben wij het bedrag direct binnen op onze rekening. Voordeel voor jou: wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag.

 

Je kunt het bedrag ook handmatig naar ons overschrijven. Zodra het bedrag dan op onze rekening staat. Sturen wij jouw bestelling toe.

 

Met name voor de Belgische betaler is Mr. Cash een handige oplossing. Ook hierbij geldt dat we het bedrag nagenoeg direct ontvangen waardoor we de bestelling sneller kunnen behandelen.

 

 

Betaal je liever met je PayPal account? Ook dat is natuurlijk geen probleem. We zien het als een directe betaling dus je bent er zeker van dat je bestelling direct in behandeling wordt genomen.

 

 

 

Creditcard lederhosenwinkelGebruik je in het dagelijkse leven een creditcard? Ook geen probleem. Makkelijk en snel!

 

 

Achteraf betalen lederhosenwinkelBetaal je liever pas als je de producten ontvangen hebt? Ook geen probleem. Hou er wel rekening mee dat er iets vertraging op zit omdat er eerst een zogenaamde kredietcheck automatische zal moeten worden gedaan.

 

 

Vragen over de betaalmogelijkheden of heb je bijvoorbeeld een bedrijf en wil je een factuur ontvangen? Geen punt, gebruik onderstaand formulier voor de mogelijkheden: