Veilig Betalen bij lederhosenwinkel.nl

Wij houden van veilig betalen zonder problemen. Daarom bieden wij zelf ook alleen de betaalmogelijkheden aan waar we zelf achter staan.

Betalen op onze webshop gaat via Sisow.nl. deze service bied jou een gegarandeerde veilige betaling.

Je kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties namelijk: iDEAL, Visa / Mastercard, Bancontact Mistercash, Achteraf betalen (Billink) en Paypal. Bij Ideal kun je jouw bank aanvinken om zo de betaling snel en veilig te laten verlopen. Je ontvangt na je bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer je de artikelen thuis mag verwachten.

Ideal: 
Deze betaalmethode is mogelijk voor rekeninghouders van Rabobank, ABN Amro, ING, SNS, ASN Bank, Regiobank, Triodos, van Lanschot, Knab, Bunq, Moneyou en Svenska Handelsbanken.  Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Visa / Mastercard: 
Simpel en snel betalen via jouw eigen creditcard. Wel zo fijn! Vaak zijn de bestelde goederen hiermee ook nog extra verzekerd! 

Bancontact Mister Cash:
Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

Achteraf betalen: 
Met achteraf betalen ontvangt je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van jouw aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is jouw bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van jouw betaling.” Zorg ervoor dat je de factuur op het rekening nummer van Billink overmaakt en niet op ons rekening nummer. Deze dienst is voor jou als klant helemaal gratis! 

Paypal: 
Heb je een Paypal account? Dan is betalen met Paypal lekker snel en simpel! Heb je er nog geen? Dan kun je deze op de site van Paypal een account aanmaken. 

*Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw 

Vragen over de betaalmogelijkheden of heb je bijvoorbeeld een bedrijf en wil je een factuur ontvangen? Geen punt, gebruik onderstaand formulier voor de mogelijkheden: