Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Aanbieding!
    Hertenleren lederhosen Roland
    Lederhosen Roland (100% hertenleer)
    Vanaf € 369,00 Normale prijs € 449,00
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Een lederhosen van hertenleer

Crème de la crème is natuurlijk een handgemaakte lederhosen van hertenleer. Ben je een echt natuurmens, dat liefst zijn hele leven doorbrengt in de wildernis of vrije natuur, dan is een broek van hertenleer een echte must. Bij hertenleer weet je zeker dat de vorige drager een goed leven heeft gehad, vrij van doping en stress. Hertenleer is sterk en soepel tegelijk en zit daarom heerlijk. Het leer vormt zich als een tweede huid naar jouw lichaamscontouren.

Exclusief hertenleer: puur draagcomfort

Voor jou geen lederhosen van dieren die in gevangenschap zijn opgegroeid, maar in het wild. Misschien wel hoogstpersoonlijk afgeschoten door zijne majesteit de Koning. Zoals bekend is de koning liefhebber van een goede jacht en laten we eerlijk zijn, diep in ons hart verlangen we allemaal wel een beetje terug naar dat oergevoel, waar het leven uitsluitend draaide om eten of gegeten worden. Hertenleer is en voelt exclusief, en zit ook nog eens ongewoon  lekker.

Natuurlijk en duurzaam hertenleer

Een lederhosen van hertenleer geeft je dat gevoel van eenvoud en  natuur als geen andere lederhosen. Bovendien dwing je met zo’n prachtige traditionele broek zeer zeker respect af, zelfs bij de oude rotten op het Oktoberfest. Wil je dus niet als toerist maar als echte autochtone Beierse bierbuikdrager indruk maken, koop dan een lederhosen van hertenleer.

Handgemaakte exclusieve lederhosen van hertenleer

Kun je jezelf een gevorderde lederhsosendrager noemen, dan is het tijd voor een exclusieve lederhosen. De handgemaakte lederhosen van hertenleer zijn super uniek. Bij lederhosenwinkel hebben we vier verschillende modellen, die speciaal voor ons zijn gemaakt. Je vindt ze dus nergens anders! De mooiste is wellicht Maximilian. Voor weinig geld heb je een unieke broek waarmee je vriend en vijand op het Oktoberfeest stik jaloers zult maken.