Snollebollekes – après-ski feest in Helden

Snollebollekes – après-ski feest in Helden 21 november

Met de laatste editie op 14 november in Alkmaar is er dan wel echt een einde gekomen aan het Oktoberfest seizoen voor dit jaar. Vrees niet, want aan gezellige feesten waar lederhosen en bier de mensen bindt komt echt geen einde. Sterker nog, het feestseizoen begint pas! De winter staat weer op de stoep, en dat betekent in ieder geval een hoop feestjes met kerstthema en studentenfeesten. En natuurlijk gaan we allemaal op een gegeven moment weer op wintersport. Hallo, après-skieën! Welverdiende ontspanning na een dag halsbrekende toeren uithalen op een ijskoude piste, sneeuwstormen, allemaal ellende. Nee, de après-ski is wat ons betreft de enige reden dat wintersporten nog leuk blijft.

Het wintersport seizoen begint eind november, met mega vette openingsfeesten in onder andere Val Thorens (waarover later meer). Om alvast in de stemming te komen voor het wintersportseizoen, kan je de 21 november hossen in lederhosen op het après ski event met als hoogtepunt de act Snollebollekes in het Limburgse Helden. Aankomende zaterdag is het vanaf 22 uur aan in The Apollo. Een hele avond doorzakkers, schlagers, bier, bier en bier. Een kaartje kost je maar 7 euro. Heb je nog geen lederhosen, snel even aanschaffen in de webshop! Gaat zo lang mee als jij kan blijven feesten, want van 100% echt rundleer en een klasse waar je zelfs zonder bier steil van achterover slaat. Dit pak is goed voor het jaar rond feesten, après-skieën en Oktoberfesten.

Snollebollekes maakte begin 2015 furore met de carnavalshit Alaafrojack, en volgens het AD een star on the rise. http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/3843543/2015/02/09/Carnaval-2015-Rinus-is-uit-Snollebollekes-zijn-in.dhtml

Belooft wat, dus los in Helden, en gaan met die banaan