Borkes poster

Samenwerking Peter Borkes en lederhosenwinkel.nl

Lederhosenwinkel.nl gaat samenwerken met Peter Borkes. En dat is geen toeval, want Peter Borkes is een bekende schlagerzanger. Bij schlagers hoort de lederhosen dus was het voor lederhsoenwinkel.nl zo klaar als een klontje dat Peter Borkes in de lederhosen werd gestoken. Peter is hét ideale model voor Lederhosenwinkel.nl. Hij dracht een lederhosen van hertenleer, een premium overhemd, schoenen, sokken en natuurlijk een trachtenvest. Ziet dat er niet ontzettend stoer uit?

Peter Borkes dol op schlagers en oktoberfeesten

Peter wie? In de Achterhoek is deze schlager zanger bekender dan René Froger of Frans Bauer. Dat is geen toeval want wie naar Peter Borkes kijkt en luistert ziet een mix tussen beide celebrity’s. Zijn repertoire bestaat dan ook vooral uit schlagers, maar hij is ook niet te beroerd voor een Engelse meezinger als “You never walk alone”. Geen wonder dat je Peter niet alleen zult aantreffen op de komende oktoberfeesten, maar ook op bruiloften en partijen graag een liedje of twee komt zingen.

Peter goes solo

Peter Borkes zong eerst geruime tijd in de band Kaliber, maar ging zich vanaf 2014 helemaal toeleggen op het schlager genre. In 2016 bracht hij zijn eerste singeltje uit. Als een vis in het water bespeelt hij het publiek. Het zingen zit hem gewoon in het bloed en je kunt Peter niet gelukkiger maken dan met een enthousiast applaus. Misschien heb je hem al eens zien optreden in Gerlos of Playa de Palma, want Peter Borkes treed Internationaal op.

Kijk de volgende keer dat je hem treft even goed naar zijn outfit en vertel wat je daar van vond!