Twijfel je tussen Oktoberfest kleding huren of kopen? Het huren van een dirndl of lederhosen is een goed plan als je er niet te veel geld aan uit wilt geven. Toch hoeft een echte lederhosen niet duur te zijn. Wil jij weten welke optie voor jou de beste keuze is? In dit artikel geven we handig advies!

Oktoberfest kleding huren of kopen?

Op grotere Oktoberfeesten zoals die in München is het not done om te verschijnen in stoffen Lederhosen. Een echte lederhosen van leer huren is dan ook een betere keuze dan het kopen van carnavalsstijl Oktoberfest kleding. Het dragen van een echte lederhosen uit onze webshop wordt zeker gewaardeerd door de locals. Gegarandeerd dat je tijdens het Oktoberfest complimenten over je lederhosen krijgt. Een lederhosen lijkt misschien duur, maar wist je dat deze tientallen jaren meegaat? Ideaal voor als je regelmatig met vrienden een Oktoberfest bezoekt.

Door de locals op het Oktoberfest wordt trachtenkleding zeer serieus genomen. Met een echte lederhosen of dirndl respecteer je de cultuur. Zo loop je er niet bij als de toerist. Voor iedereen die eenmalig een lederhosen of dirndl nodig heeft voor het Oktoberfest is huren een goede optie.

Toch kopen?

Voor iedereen die van plan is om vaker het Oktoberfest te bezoeken of een lederhosen te dragen naar andere feesten is kopen vaak voordeliger. Als je van plan bent om de Oktoberfest vaker te dragen, dan kan je prima wat meer geld besteden. Zo vind je in onze webshop een complete lederhosen set voor minder dan €100.

Lederhosen huren

Wil je een complete lederhosen set huren? Bij Lederhosenwinkel.nl bieden wij de mogelijkheid om een lederhosen van hoge kwaliteit te huren tegen een scherpe prijs. Met de traditionele kleding bij ons in de verhuur loop jij er op het Oktoberfest net zo bij als de locals. Uiteraard zijn de lederhosen ook geschikt voor andere bijzondere gelegenheden. Meer informatie over het huren een lederhosen? Of de tarieven? Ga naar deze pagina voor meer informatie!