Huur hier je lederhosen

Wil je een leuke en traditionele lederhosen set huren voor een bijzondere gelegenheid? Dan ben je voor de verhuur van lederhosen bij ons aan het goede adres. Hier kun je een lederhosen huren tegen een scherpe prijs. Uiteraard is de kleding van een goede kwaliteit. De lederhosen is een traditionele leren broek die veel wordt gedragen in Duitsland, Oostenrijk en Zuid-Tirol. De lederhosen is onlosmakelijk verbonden met het jaarlijkse Oktoberfest in München. Dit meerdaagse feest trekt ieder jaar meer bezoekers. In 2017 waren het al 6,2 miljoen mensen, 600.00 meer dan het jaar ervoor. Tijdens dit bierfeest lopen de echte festivalbezoekers rond in traditionele kleding. Wil je net als de locals deelnemen aan het bierfestijn, dan is een echte originele lederhosen set natuurlijk onmisbaar. Ook in eigen land vieren we steeds vaker het oktoberfeest. Om in de juiste stemming te komen is een lederhosen en geblokt alpenhemd onmisbaar.

Tarieven verhuur lederhosen 

Het huren van een lederhosen kost 22,50 Euro per dag. Het minimum aantal dagen is 2. We versturen de lederhosen per post naar je toe (of je komt het afhalen) en vervolgens stuur je deze na gebruik weer terug. Een complete set (incl. overhemd en sokken) huur je voor  € 37,50 per dag. Wil je met een grote groep iets huren, dan kan dat uiteraard. We stellen dan een paar leuke gevarieerde sets voor je samen. Uiteraard gaan we ervan uit dat je de gebruikte spullen netjes retour stuurt. Als er wat is, bijvoorbeeld wanneer er een knoop van de broek knapt (dit kan natuurlijk gebeuren tijdens het feesten), laat het ons dan even weten, zodat we dat snel kunnen herstellen voor een volgende huurder.

Laat je verrassen en inspireren door ons veelzijdige aanbod en kies voor een lederhosen set die goed bij jou past. Wij hanteren scherpe tarieven voor de verhuur van lederhosen, waardoor je niet verder op zoek hoeft naar een geschikte lederhosen set. Zo’n lederhosen set komt ook goed van pas tijdens het carnaval of op een vrijgezellenfeest, om maar iets te noemen. Wanneer je leuk of verrassend voor de dag wilt komen, dan is een tiroler outfit altijd goed. Kortom, zoek niet verder, want je lederhosen huren is gemakkelijk en eenvoudig te regelen via onze website. Wil je voor meerdere dagen huren, dan kun je misschien overwegen een lederhosen te kopen. Vanaf 79 Euro heb je al een originele lederhosen die helemaal van jou is.  Zo eentje waar je met een gerust hart je handen aan af mag vegen. Eentje die na iedere keer dragen een beetje mooier wordt. Maar huren is natuurlijk een perfecte manier om kennis te maken met zo’n lekkere folkloristische, lederhosen.

Wilt u een offerte voor het huren van lederhosen en dirndl?