Oktoberfest Aarle-Rixtel

Oktoberfest Aarle Rixtel

bron: http://oktoberfest-aarle-rixtel.nl/

Oktoberfest gevoel: 28 juni Brabants Musik Fest in Aarle-Rixtel

Had je je lederhosen nog niet uit na het bier und weinfest in Weissenbrink, mag ie over een paar weekjes weer uit de kast. 28 Juni is er het Brabants Musik Fest in Aarle Rixtel. Waar, zeg je? Aarle-Rixtel is een pittoresk Brabants dorp, op fietsafstand van Helmond. Een heerlijk rustige omgeving, maar vergis je niet. Deze brabo’s houden van een feestje! Het Brabants Musik Fest is een gezellige brabantse hospartij met een Duitse saus. Bij herberg De Brabantse Kluis kan je een hele dag van 11 tot 7 ’s avonds genieten van live optredens, bier und wein. De entree is nog gratis ook.

Meer info over het evenement in De Brabantse Kluis op facebook: https://www.facebook.com/herberg.debrabantsekluis?fref=ts

Wie treden er zoal op? Feestband in Duitse stijl Die Partyhosen http://diepartyhosen.nl/ bijvoorbeeld. Lederhosen, alpenrock, après-ski zijn de kernwoorden.

Het Brabants Musik Fest is een voorproefje van het Oktoberfest, wat ze in Aarle-Rixtel ook nog eens gaan vieren. Op 2 en 3 oktober gebeurt het in de Dorpsstraat, Oktoberfest Brabantse stijl. Een kleinschalig feest, tickets zijn een tientje in de voorverkoop en een tafel reserveren kost je niets.

Ook staan er bands en dj’s op het programma. En waar kan je beter overnachten dan.. in Herberg De Brabantse Kluis, natuurlijk.

Wil je alvast je ticket reserveren, of het programma bekijken, dat kan hier: http://oktoberfest-aarle-rixtel.nl/

Je echt lederen lederhosen en oktoberfest accessoires bestel je, voor het Musik Fest én voor Oktoberfest, op lederhosenwinkel.nl