Bierfeest in Cafe de Tol

Weissenbrink Bierfest Schermafdruk 2015-06-02 14.32.00

Zondag 7 juni wordt in het gezelligste biercafé van de Achterhoek het jaarlijkse Wein- und Bierfest gehouden. Topreden om die lederhosen uit de kast te halen, of tijd om een paar echt leren lederhosen aan te schaffen via onze webshop. Maak je outfit compleet met een Tiroler blouse in rood of blauw, en een paar alpenschoenen.

Het typisch Achterhoekse Weissenbrink (Cafe de Tol) biedt het beste van Nederland en Duitsland; dus ga op die misschien wel eerste zomerdag (20+ graden!) vanaf 13:30 uur lekker genieten op dat Gelderse terras, van een Grolsch Weissen of een fris moesselwijntje, en een flink stuk vlees aan het spit. Waarom zou je ook pas in oktober een bierfeest houden, als het ook met aangename temperaturen kan? De Tiroler partyvibes worden ingezet door onder andere DJ Timmie Tirol en de Supertolle Schlager Schwestern.

Rock ’n rollen, laat het maar over aan de Achterhoekers. Tickets koop je bij het café zelf voor 12,50 euro in de voorverkoop, en voor 15 euro aan de deur op zondag. De lederhosen, die koop je of huur je snel via lederhosenwinkel.nl.

Meer informatie over het Weissenbroek Wein- und Bierfest 2015: https://www.facebook.com/pages/Weissenbrink-Wein-und-Bierfest/195571470649790?fref=ts

Kom je er zaterdag achter dat je nog geen passende kleding hebt? Neem dan direct contact met ons op 0628531992

En like ons op facebook! https://www.facebook.com/lederhosendirndl