polka lederhosen

Nederlandse leverancier Lederhosen en trachtenkleding

De allerbeste lederhosen koop je gewoon in Nederland, bij Lederhosenwinkel. Geen carnavalskwaliteit, maar traditionele lederhosen van duurzame, Duitse qualität. Zo eentje die je leven lang mee kan gaan. Handgemaakt en natuurlijk voorzien van mooie stiksels. Verkrijgbaar in verschillende type leder en met verschillende lengtes, net als in Duitsland.

Groothandel lederhosen en topkwaliteit?

Made in china, Taiwan of zelfs Turkey is waarschijnlijk niet wat je wilt zien wanneer je goede lederhosen wilt inkopen. Bij lederhosenwinkel weten we al jaren de beste adressen en kunnen alle soorten lederhosen leveren, ook in grote aantallen.

Compleet aanbod trachtenkleding

Voor de echte trachtenkleding is lederhosenwinkel opgericht. Kleding waarvoor je anders naar Duitsland moet afreizen, hebben we hier in onze showroom in de Achterhoek voor je uitgestald. Dus niet alleen lange en korte lederhosen, maar ook exclusieve lederhosen van hertenleer, overhemden, lederhosen voor dames, trachtenjankers, alpenschoenen en loferl. Ook heben we voordelige setjes die bestaan uit bijvoorbeeld een lederhosen en een ruitjesoverhemd.

Lederhosenwinkel in Nederland open op afspraak

Een goede lederhosen wil je natuurlijk ook even zien en voelen. Want een echte lederhosen kun je alleen van namaak onderscheiden door er even aan te ruiken en te voelen. Als inkoper weet je natuurlijk precies hoe dik het leer moet zijn om een goede lederhosen te maken, maar weet je ook het verschil tussen hertenleer en geitenleer? Bij lederhosenwinkel leggen we het allemaal haarfijn uit.

Geen massaproductie maar handgemaakte lederhosen

Bij ons kun je de lederhosen bekijken, voelen en zelfs aanpassen. Zodat je helemaal zeker bent dat je kwaliteit krijgt voor je geld. En natuurlijk praten we hier Nederlands, dat is natuurlijk even makkelijk zakendoen. Ben je op zoek naar kleding voor de blaaskapel, het dweilorkest of voor in de feestwinkel, dan ben je Lederhosenwinkel aan het goede adres.

Kortom: Betrouwbaar adres voor inkopen lederhosen en trachtenkleding

  • Lederhosenwinkel levert uit voorraad en op bestelling
  • Bezichtiging van de collectie op afspraak
  • Maatwerk en kwantum korting mogelijk
  • Altijd goed advies
  • Enthousiast personeel
  • Open voor samenwerking op social media e.a.

Bij Lederhosenwinkel zijn we helemaal verzot op trachtenkleding en dat merk je meteen!

Ons motto: Een dag zonder lederhosen is een dag niet geleefd. Maak een afspraak und dann dan klappt es bestimmt!