Lederhosen HurenHuur je lederhosen hier voor 2 dagen of langer

Wil je een leuke en traditionele lederhosen set huren voor een bijzondere gelegenheid? Dan ben je voor de verhuur van lederhosen bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je lederhosen huren tegen een scherpe prijs. Uiteraard is de kleding van een goede kwaliteit. De lederhose is een traditionele leren broek die veel wordt gedragen in Duitsland, Oostenrijk en Zuid-Tirol. Het is een kledingstuk dat veel wordt gedragen tijdens het jaarlijkse Oktoberfest in München. Dit feest wordt elk jaar bezocht door meer dan 5 miljoen mensen. Tijdens dit bierfeest wordt er volop in traditionele kleding rondgelopen en dan is een lederhosen set natuurlijk onmisbaar.

Prijzen

Het huren van een lederhosen kost 22,50 Euro per dag. Het minimum aantal dagen is 2. We versturen de lederhosen per post naar je toe (of je komt het afhalen) en vervolgens stuur je deze na gebruik weer terug. Wil je een complete set huren ( incl. overhemd en sokken), dat kost 37,50 Euro per dag. Wil je met een grote groep iets huren dan kan dat uiteraard. We stellen dan leuke gevarieerde sets samen. Uiteraard gaan we er vanuit dat je gebruike spullen netjes retour stuurt. Als er wat is, bijvoorbeeld er knapt een knoop van de broek, dit kan natuurlijk gebeuren tijdens het feesten, laat het dan ons dan even weten want vaak is het geen probleem.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul onderstaand formulier direct in

Voordelig lederhosen kleding huren doe je bij onsVerhuur lederhosen

Laat je verrassen en inspireren door ons veelzijdige aanbod en kies voor een lederhosen set dat goed bij jou past. Overigens de prijs van lederhosen (om te houden dus) valt ook wel weer mee als je deze meerdere keren gaat dragen, vanaf 79 Euro heb je al een kwalitatieve lederhosen. Wij hanteren scherpe tarieven voor de verhuur van lederhosen, waardoor je niet verder op zoek hoeft naar een geschikt lederhosen set. Deze kleding hoef je echter niet alleen te huren voor het jaarlijkse feest in Duitsland, maar kun je bijvoorbeeld ook prima gebruiken bij een ander feestje, waaronder een vrijgezellenfeestje of verjaardag. Wanneer je leuk voor de dag wilt komen, dan kan het zeker raadzaam zijn om gebruik te maken van een lederhosen set. Kortom, zoek niet verder, want lederhosen huren is gemakkelijk en eenvoudig te regelen via onze website.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht