Exclusieve lederhosen gemaakt de beste kwaliteit leer

Doorgewinterde oktoberfeestgangers maar ook wandelaars en natuurlijk kruisboogschutters à la Willem Tell, kiezen voor de betere kwaliteits lederhosen. Leer is natuurlijk op zich al een redelijk duur materiaal, dat zich machinaal niet zo eenvoudig bewerken laat als bijvoorbeeld spijkerstof. Hoe dunner het leer, hoe makkelijker het te naaien valt, maar ook hoe minder duurzaam het eindproduct. Geitenleer is meestal dun en valt heel soepel, terwijl lederhosen van runderleer echt oersterk zijn. Exclusiviteit vind je vooral in de afwerking. Mooie, niet kitscherige borduursels en leren veters op de juiste plaatsen om de broek een perfecte pasvorm te geven. De makers van de exclusieve lederhosen doen dat alles met de hand en gebruiken altijd leer dat precies goed is. Niet te dik niet te dun, niet te hard, niet te slap. En juist omdat ze met de hand gemaakt worden, zijn ze natuurlijk hartstikke exclusief en dat al vanaf €189,-. Voor die prijs koop je nog niet eens een paar laarzen.

Ps: Vooral niet kopen wanneer je geen liefhebber bent. Het zou zonde zijn als deze exclusieve lederhosen in een kast moeten wegkwijnen!

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Aanbieding!
  Hertenleren lederhosen Roland
  Lederhosen Roland (100% hertenleer)
  Vanaf € 369,00 Normale prijs € 449,00
 2. Aanbieding!
  Lederhosen Sigmund (100% geitenleer)
  Lederhosen Sigmund (100% geitenleer)
  Vanaf € 209,00 Normale prijs € 229,00
 3. Aanbieding!
  Lederhosen Hansi (100% vet leer)
  Lederhosen Hansi (100% vet leer)
  Vanaf € 169,00 Normale prijs € 199,00
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Pleidooi voor exclusieve Lederhosen

Je hebt lederhosen en exclusieve lederhosen. Diegene die al eens een zoektocht ondernomen hebben naar zo’n Duitse leren broek, zullen het kunnen beamen, er is veel rotzooi te koop. Van nepleer tot spijkerstof, voor een prikkie koop je iets wat er in ieder geval een beetje op lijkt. Niet iedereen die een lederhosen koopt, is namelijk op zoek naar een leren broek waar hij de rest van zijn leven plezier van heeft. Gewoon een beetje lallen en brallen in een korte broek is soms het doel. Maar heb je eenmaal een exclusieve lederhosen geprobeerd, dan wil je hem nooit meer uitdoen.

Je hoort er pas echt bij met een exclusieve lederhosen

Vaak worden de lederhosen gekocht voor een eenmalig bezoek aan een Oktoberfeest. Om erbij te horen wordt de eerst de beste korte broek met bretels aangeschaft. Wanneer je het bij één bezoekje laat, dan is het natuurlijk prima zo’n niemendalletje van nepleer. Vergeet alleen niet dat je er natuurlijk meteen als groentje uit wordt gepikt. Wil je als doorgewinterde schuplattler (dat is de naam van het bijbehorende dansje, een soort veredelde horlepiep met dijenkletsers en slaan op kuiten en schoenzolen) de dansvloer betreden, dan zorg je natuurlijk voor een echte, authentieke exclusieve, lederhosen. Eentje die niet krakend nieuw is, maar eruit ziet alsof hij al jaren in gebruik is. Glimmend, een beetje vettig en helemaal ingelopen, alsof het een paar laarzen betreft.

Handgemaakte exclusieve lederhosen

Doorgewinterde oktoberfeestgangers maar ook wandelaars en natuurlijk kruisboogschutters à la Willem Tell, kiezen voor de betere kwaliteits lederhosen. Leer is natuurlijk op zich al een redelijk duur materiaal, dat zich machinaal niet zo eenvoudig bewerken laat als bijvoorbeeld spijkerstof. Hoe dunner het leer, hoe makkelijker het te naaien valt, maar ook hoe minder duurzaam het eindproduct. Geitenleer is meestal dun en valt heel soepel, terwijl lederhosen van runderleer echt oersterk zijn.

Exclusiviteit vind je vooral in de afwerking. Mooie, niet kitscherige borduursels en leren veters op de juiste plaatsen om de broek een perfecte pasvorm te geven.

De makers van de exclusieve lederhosen doen dat alles met de hand en gebruiken altijd leer dat precies goed is. Niet te dik niet te dun, niet te hard, niet te slap. En juist omdat ze met de hand gemaakt worden, zijn ze natuurlijk hartstikke exclusief en dat al vanaf €189,-. Voor die prijs koop je nog niet eens een paar laarzen.

Ps: Vooral niet kopen wanneer je geen liefhebber bent. Het zou zonde zijn als deze exclusieve lederhosen in een kast moeten wegkwijnen!