Veluws Bierfeest

Veluws Bierfest

Veluws Bierfeest – het perfecte Oktoberfest bedrijfsuitje

Van vijf tot zeven oktober 2018 wordt het Veluws Bierfeest georganiseerd. Wil je een bedrijfsuitje organiseren? Dan is dit een uitstekende gelegenheid. Je kunt op vrijdag een stubetafel voor 8 huren. Het Veluws Bierfeest wordt gehouden aan de Vlijtseweg in Apeldoorn op het Zwitsal terrein. Het oude industriële terrein is een prima feestlokatie met een hippe uitstraling.

Reserveer per tafel of per persoon

Voor 400 euro reserveer je een Stube voor jouw bedrijf of team, dit is inclusief alle drank, eten en entertainment voor de hele dag. Ook wordt het logo van je bedrijf in de zaal gepresenteerd. Een volledig verzorgd bedrijfsuitje voor maar 400 euro, met PR mogelijkheid. Doen, dus. Het enige wat je zelf moet regelen is je vervoer en een passende outfit voor de hele partij. Je kunt ze meteen bestellen via lederhosenwinkel.nl. Je vindt ons trouwens nu ook op de kledingstartpagina.

Zondag kermis en familiedag

Kom je met minder dan 8 personen, dan kan je aparte tickets bestellen. Op zaterdag is sowieso iedereen welkom om op het Veluws bierfeest een plek reserveren, voor 12,50 euro per persoon. Dit is exclusief drank, eten en optredens. Zondag is voor de familie en zijn er kermisatttracties, is de schutterskoning van Apeldoorn er en is er nog veel meer te doen. Natuurlijk dat alles onder begeleiding van Duitse muziek en veel bier. Er is zelfs een speciale leiding aangelegd vanuit de brouwerij!

Dresscode lederhosen en dirndl

Voor de outfits kijk je op lederhosenwinkel.nl. Hier koop of huur je lederhosen voor je hele familie, buren of vriendengroep. Check de website http://www.veluws­bierfest.nl/ voor meer informatie over de voorbereidingen van het feest. Het is sneller oktober dan je denkt, dus reserveer die tafel vandaag nog!