Tirolerfeest Groesbeek

Tiroler feest 21 juni 2015 Groesbeek!

Binnenkort komt er weer een event aan in Oktoberfest stijl! Zondag 21 juni kan je in het Gelderse Groesbeek los in je lederhosen met een pulletje bier op het Tiroler feest. Groesbeek is een dorp ten zuiden van Nijmegen. Voor het Rock en Tiroler feest wordt een enorme festivaltent opgezet in de Hoeveweide. Heerlijk platteland, met je festivalweides!

Het feest begint zaterdag 20 juni dus met het Rockfestival. Voor 7 euro per ticket sta je een hele avond met een biertje te headbangen. De dag erna kan je het terrein op in lederhosen en dirndl, voor het Tiroler feest. Dit is een festival met een heel goed doel. De Groesbekers organiseren een loterij, waarvan de opbrengst in z’n geheel naar ALS patiënten gaat. Eentje in het bijzonder, een dorpsgenote lijdt aan de ziekte en wordt op deze manier tijdens het feest in het zonnetje gezet. Mooi, toch? En de prijzen zijn echt niet mis, de hoofdprijs is een reis naar Oostenrijk!

Een kaartje koop je aan de kassa voor 10 euro. Een lot voor de loterij is maar 1 euro. Vanaf 14:00 kan je op zondag genieten van dit feest.

Natuurlijk kom je helemaal in tiroler kostuum naar het tiroler feest in Groesbeek. Bestel meteen je lederhosen en Alpen hemden in onze webshop en laat het een knaller worden!

http://www.hettirolerfeest.nl/