Oktoberfissa

Oktoberfestfissa

Oktoberfest? Oktoberfissa!

Terwijl de zomer nog in volle gang is, met temperaturen boven de 20 graden en gevuld met de lucht van barbecues in het park en bier in plastic bekers, kan het geen kwaad alvast vooruit te kijken naar het komende seizoen. Niet alleen begint dan weer het nieuwe school / studiejaar, maar gaat het festivalseizoen gewoon lekker door. Van barbecues met matte biertjes in het park naar Oktoberfest met gebraden haantjes en pullen vers getapt bier, in lederhosen en dirndl natuurlijk!

Oktoberfest 2015 is echt iets om naar uit te kijken. Oktoberfest wordt op verschillende plekken in Nederland gevierd, maar voor de echte ervaring ga je natuurlijk naar München met je matties. Om het een beetje betaalbaar te houden, plan je best vooruit en zorg je dat je ruim voor september een reisje boekt en natuurlijk je lederhosen in huis hebt. Het beste kostuum voor Oktoberfest bestel je in onze webshop. Tijdelijk betaal je geen verzendkosten, dus dat is goedkoop je lederhosen scoren!

Via http://www.oktoberfissa.nl/ boek je dan voordelig je reis naar Oktoberfest München, het niet te missen event van het jaar. Vanaf 119 euro per persoon boek je al een Oktoberfestreis, per touringcar bus en kamperen met je eigen tentje op de camping vlakbij het terrein. Een ideale oplossing voor studenten. Samen met andere studenten reis je naar München. Daar aangekomen kleedt iedereen zich om in z’n lederhosen en dirndl, en kan de Oktoberfissa echt beginnen. Iedere student weet dat bonding supersnel gaat met een biertje in de hand, en laat het nou meteen per pul van een liter gaan.  Reizen via Oktoberfissa is instant gezelligheid, nieuwe vrienden maken, je nieuwe liefde ontmoeten, samen een onvergetelijke reis maken én kunnen zeggen dat je de originele Oktoberfest in München hebt meegemaakt. In je echte lederhosen, natuurlijk.

Oktoberfissa dus, wees lief voor jezelf en regel die reis!