Oktoberfest Tilburg

 

Oktoberfest-Tilburg-2014-Neven-Fotografie-038

Oktoberfest Tilburg 2015

Niet alleen in Duitsland kennen ze schlagers, bier, bratwurst en pretzels, maar ook in Tilburg wordt er jaarlijks een mooi Oktoberfest gegeven. Het Oktoberfest zal dit jaar plaatsvinden op 9, 10 en 11 oktober in de Koepelhal van Tilburg. De Koepelhal is een van de monumentale hallen bij het NS plein in Tilburg. Het is een bijzondere plek met een sfeervolle uitstraling. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto of de trein. Parkeren kan op het terrein van de De Koepelhal en tegen betaling op het NS plein en in de nabijgelegen parkeergarages Tivoli en Pieter Vreedeplein.

Oktoberfest-Tilburg-2014-Neven-Fotografie-060

Programma en tickets

Bekijk het programma van Oktoberfest Tilburg of jij hier aanwezig wilt zijn en vergeet dan niet om een ticket te kopen. Tickets kosten €17.50 en voor de vroege vogels €15,-. Oktoberfest Tilburg is ook op Facebook te volgen voor de leukste updates om alvast in de stemming te komen.

Heb jij ook al zin in Oktoberfest en wil je goed voorbereid zijn in je mooiste lederhosen of dirndl? Bekijk hier de verschillende outfits.