Oktoberfest Roest

Oktoberfest Roest

Oktoberfest Roest!

Amsterdam trek je lederhosen aan! 26 september 2015 wordt ie weer georganiseerd: Oktoberfest in Amsterdam. Voorgaande jaren werd het op de NDSM werf gedaan, en dit jaar in een van de hipste kroegen in de hoofdstad. Café Roest doet tussen twee cocktailbars en net voor ADE een Oktoberfestje.

Roest ligt net ver genoeg van het Centraal Station om geen toeristen tegen te komen, en toch dichtbij genoeg om in het ochtendgloren met je brakke kop de weg terug naar de trein te vinden. De barmannen zijn hipper dan jij, en de bar zelf is, zoals de naam al zegt, Roestig. Maak het mee en als je niet uit Amsterdam komt, pak die trein.

Het programma is nog niet bekend, maar we weten dat dit helemaal goed komt. Om 11:00 beginnen we namelijk al, met een bierontbijt en dan de rest van de dag zuipen. Hoe lang? 14 uur lang. Niet in stijl komen gaat niet door, dus zorg dat je ’s ochtends in een knisperend paar lederhosen binnenstapt. Voor vrouwen zijn ze ook in de webshop te koop, in het klassiek bruin maar ook in roze of paars.

Ben je benieuwd? Meer informatie vind je op http://www.amsterdamroest.nl/
Entree is gratis.