Oktoberfest Laren

Oktoberfest Laren – Oktoberfest in het Gooi

Jawel, het bestaat: Oktoberfest in het Gooi! In Laren, een kleine stad tussen Blaricum en Hilversum, doen ze het dit jaar voor de vijfde keer. 3 tot en met 5 oktober vieren Gooische vrouwen, mannen en kinderen het Duitse bierfeest. Oktoberfest Laren is een familiefeest, met een familiedag op zondag en een programma met grappige acts waar het hele gezin in mee kan. Volgens goed gebruik opent de burgemeester het feest, onder begeleiding van de lokale blaaskapel. De Lustige Lud trekt daarna het Oktoberfest op gang, big band Die Powerhosen zijn de hoofdact. Met Volendam op een steenworp afstand kan een schlagerzanger niet ontbreken. Zijn naam zegt alles al: Wolfgang Schwalbe zal ongetwijfeld de emoties van het podium laten stromen.

Kijk op de facebook pagina voor de foto’s van vorig jaar: https://www.facebook.com/pages/Oktoberfest-Laren/341847319241918

Zorg dat je goed gekleed gaat, en bestel alvast die echte Alpen lederhosen via de webshop!

De laatste dag, 5 oktober, is familiedag. De allerkleinste lederhosen dragers kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd, er is een kindershow en talentenjacht.

Een toegangskaartje kost 10 Euro, maar door Oktoberfest Laren te bezoeken en je te laven aan de Larense hapjes en drankjes, steun je wel het Parkinson Cafe.