Oktoberfest in Münster

 straatgezicht te munster met de st lambertiMünster

Münster is een stad in het noorden van Westfalen in Duitsland. Het is de hoofdstad van de regio Münster. Münster telt ongeveer 300.000 inwoners en aangezien het maar een uurtje rijden is vanaf de Duitse grens nemen we deze graag mee in onze blog. De stad staat bekend om zijn vele monumenten, het recreatiegebied Aasee, de haven en niet te vergeten een rijke biertraditie.

Bij een bezoek aan Münster hoort een Westfaalse avond in het Kuhviertel, het traditierijke uitgaanscentrum. Dit is een combinatie van studentencafés en gezellige, typisch Westfaalse restaurants. Bekijk deze website voor meerdere tips.

3419549_1_do-Oktoberfest_Sa_Abend_Westf_2403

Oktoberfest
Het Münster Oktoberfest wordt dit jaar weer voor de 10e keer georganiseerd, van vrijdag 18 september tot 10 oktober op de locatie Albersloher waar een grote feesttent zal plaatsvinden voor iedereen die zin heeft in een mooi feest! Er is een feestelijk programma voor elke avond en het bier zal rijkelijk vloeien. Wil jij graag hierheen, vergeet dan niet eerst een mooi kostuum uit te zoeken zodat je er helemaal bij hoort.

Praktische informatie
Lijkt het jou leuk om hier naartoe te gaan en wil je graag weten hoe je er kan komen? Het Oktoberfest in Münster vindt plaats op Albersloher Weg 58, 48155 Münster. Voor meer informatie of het aanschaffen van tickets bezoek dan hier de website.