Oktoberfest Heerenveen

Oktoberfest Heerenveen

Oktoberfest Heerenveen 31 oktober 2015

Heerenveen, schaatsstad van Nederland. Van SC Heerenveen. En nu ook: Oktoberfest in Heerenveen! Voor de zesde keer alweer bewijzen de Friezen dat ze niet alleen keihard sporten. Er mag ook wel eens gefeest worden. Naar het noorden dus met je lederhosen.

Vanaf de A32 rijd je zo het feestterrein op, P3 van het Abe Lenstra Stadion. Vanaf daar is het #saufen geblazen (wel verantwoord, uiteraard). De noorderlingen houden het straight en simpel: er is bier, er is eten, er is muziek, bam. Voor 37,50 euro ben je binnen en mag je onbeperkt eten (!). Bestel dus maar die extra grote lederhosen, maatje XXXL bijvoorbeeld. Op de site geven ze als tip mee dat de BTW aftrekbaar is voor bedrijven. Dat scheelt dus best wat als je een tafel boekt voor 8 personen. Die kost trouwens 300 euro voor de avond, ook weer inclusief al het eten. Je kan zelfs VIP gaan voor 60 euro extra.

En ga je niet naar Heerenveen, dan kan je nog terecht voor Oktoberfest in Nijmegen van 31 oktober tot en met 2 november, in Venray op 30 en 31 oktober, en in november zelfs nog in Alkmaar (want ook in november kan Oktoberfest gevierd worden, waarom niet).

Lees meer over het oktoberfest Heerenveen: http://oktoberfestheerenveen.nl/ en op Facebook https://www.facebook.com/OktoberfestHeerenveen?fref=ts