Oktoberfest Den Haag afgelast

Oktoberfest gaat niet door

Vervelend nieuws: Ook oktoberfeest Niederlande Den Haag afgelast

Eergisteren, 26 oktober, werd bekend dat ook het Oktoberfeest in Den haag niet doorgaat. Eerder bleek Arnhem geen doorgang te kunnen vinden omdat de gemeente weigerde de benodigde vergunningen te verstrekken. Het bestuur van Den Haag volgt helaas het slechte voorbeeld. De organisatie is diep teleurgesteld en laat het er niet bijzitten, er was al zoveel tijd en moeite gestoken in de organisatie. Temeer omdat de gemeente geen enkel argument aanvoert voor de plotselinge ommezwaai.

Het echte Duitse bier staat al bijna klaar

Gelukkig blijft Groningen overeind. Met andere woorden, Groningen is nog de enige locatie waar dus het enige en echte oktoberfeest Niederlande gehouden zal worden. Daar moet je natuurlijk bij zijn, want als er één evenement is in Nederland waar jij in je Lederhosen flink los kan gaan, dan is dat in de feesttent waar maar liefst tien bierstraten staan opgesteld. Dat zijn van die ellenlange stamtischen, oergezellig en oerduits. van de. Natuurlijk wordt er echt Hofbräu Original bier geschonken. Voor €10,- koop je een hele liter. Ook je vriendin zal genieten, want haar witte wijntje, lekkere Chardonnay, kost ook €10,- voor een hele liter. En dan krijgt ze er nog een glas bij ook.

Eten en drinken Oktoberfeest Groningen in november

Het oktoberfeest in Groningen zal in het Stadspark plaats vinden. Het begint donderdag 3 november met een speciale studentenavond vanaf 17.00. Wie niet echt van bier houdt kan natuurlijk ook voor de gezelligheid gaan en Radler drinken. Een mix van bier en citroenlimonade. Of vast in de wintersportstemming komen en aan de schnapps. Vliegend Hert belooft een leuke avond voor €2,50 per shotje. Eten hoort er natuurlijk ook bij, dus dat hoef je niet thuis te doen. Duitsers staan bekend om hun grote lappen vlees, dus een grote rundvleesburger voor €6,25 is vast geen geld. Of een halve kip voor hetzelfde geld. Maar je kunt ook voor €3,25 een “brötchen kroket” of kaassoufflé kopen. Niet echt Duits maar wel heel lekker! Je kunt nog kaarten kopen voor €25,- daar is de huisband, de wc en garderobe bij inbegrepenJ.

Leave a Reply