Oktoberfest Breda

Oktoberfest Breda

Oktoberfest Breda 16, 17 en 18 oktober 2015

Voor Oktoberfest hoef je al lang niet meer de grens over; sinds een paar jaar wordt het Beierse bierfeest ook volop in eigen land georganiseerd, opvallend vaak in Brabant. Dat is niet zo gek, aangezien de brabanders ruime bier- en verkleedervaring hebben met hun legendarische carnaval.

In Breda nemen ze het concept Oktoberfest zo serieus, dat je geweigerd kan worden als je niet in Tracht komt. Er heerst een streng deurbeleid! Lederhosen aan dus, en bestel ze gelijk in de webshop!
2015 wordt de tweede editie van Oktoberfest in Breda, en vindt plaats op parkeerplaats P5 van het NAC voetbalstadion.

Natuurlijk kan er genoten worden van gebraden haantjes, pullen bier en de brabantse gezelligheid.
Hoe gezellig het precies was vorig jaar, kan je zien in deze aftermovie:

Er zijn 300 Early Bird tickets beschikbaar, die per dag te bestellen zijn via de website van Oktoberfest Breda. Dan betaal je maar 17,50 per avond. Op de ticketsite kan je meteen munten kopen, dat scheelt je wachten in de rij = meer feest!

De openingsavond krijgt een VIP tintje. Voor deze avond kan je namelijk alleen all-inclusive kaarten bestellen, à 1000 euro. Daar krijg je een geheel verzorgde avond voor acht personen voor.
Ideaal als bedrijfsuitje of een keigezellige avond met je vrienden of je familie.

Haal snel een Early Bird kaartje voor Oktoberfest Breda, en behaal dubbel voordeel door nu je lederhosen te bestellen in onze webshop. Tijdelijk hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen!

Ga hier naar de website van Oktoberfest Breda