Munchen vervoer

Oktoberfest-serie “Oktoberfest: Beer & Blood” vanaf 1 oktober op Netflix

Ben jij een ongelooflijke liefhebber van het Oktoberfest in München? Dan is deze nieuwe Oktoberfest serie over de geschiedenis, traditie en het economische machtsspel echt iets voor jou. De serie genaamd “Oktoberfest: Beer & Blood” is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

Oktoberfest: Beer & Blood

De serie gaat over de ruzie tussen twee machtige familiebrouwerijen in het begin van de 20e eeuw over het wereldberoemde bierfestival in München leidt tot bedrog, verraad en zelfs moord.

 

De serie gaat over bierbrouwer en horeca-ondernemer Curt Prank die stiekem de concurrentie probeert uit te schakelen door een bierkasteel te bouwen. Dit bierkasteel biedt tijdens het Oktoberfest plek voor ongeveer zesduizend feestgangers. Dit plan ligt erg gevoelig bij de brouwersgilde van München.

 

De dochter van Prank’s komt ondertussen vergezeld van haar nieuwe chaperonne Colina in München aan. Om de plannen voor het bierkasteel te verijdelen heeft Stifter, die een oogje heeft op Clara, met de gemeente afgesproken dat er op het Oktoberfest voortaan alleen nog maar in München gebrouwen bier geschonken mag worden. Stifter biedt Prank aan om zijn in München gebrouwen bier te leveren, op voorwaarde dat hij met Clara (Prank’s dochter) mag trouwen.. Benieuwd naar de afloop van dit verhaal? De gehele serie is vanaf 1 oktober op Netflix te volgen.

 

Oktoberfest: Beer & Blood is een serie dat door de historische setting, kostuums en top-cast absoluut een must-see is voor Oktoberfest liefhebbers. Wil je alvast meer weten over deze nieuwe serie? Op de website van ARD vind je nog veel meer informatie. Denk bijvoorbeeld aan interviews met de cast, een kijkje achter de schermen en een trailer!