Oktoberfest Balk Friesland

Oktoberfest Balk

De Oktoberfest tijd blijft ook dit weekend doorgaan in Nederland. Afgelopen weekend kon je in je lederhosen bier hijsen in onder andere Delft, Den Haag, Utrecht, Laren en Vught. Deze week zijn er wederom vele feestjes in Duitse stijl. Voor de meesten moet je naar Brabantse gronden afzakken. Een grote, hier al eerder besproken Oktoberfest wordt in Tilburg georganiseerd. Maar ook in het noorden doen ze wel eens gek; dit jaar kan je op 10 oktober in het Friese Balk Oktoberfest beleven.

Voor degenen die Friesland niet kennen: Balk ligt bij het Slotermeer, tussen Tjerkgaast en Elahuizen ? Oktoberfest Balk wordt voor de tweede keer georganiseerd in Zalencentrum de Treemter. Het feest begint om 18u00 en eindigt om 00u00…. niet! Echte party animals gaan door voor de afterparty. Stevige lederhosen aantrekken, en je kan het allemaal hebben. Bestel nu je echt leren lederhosen, van de beste kwaliteit voor een goede prijs, in deze webshop.

Een regular ticket voor Oktoberfest Balk is voor 10 euro te koop via de website. Net zoals bij het “echte” Oktoberfest in München, kan je ook in Balk een tafel reserveren. Deze kost 100 euro en geeft entree voor 8 personen.

Zie voor meer info: http://www.oktoberfestbalk.nl/