Oktoberfest Arnhem

Oktoberfest Arnhem

Oktoberfest Barley’s Biergarten in Arnhem: 21 september tot en met 2 oktober

De Oktoberfest tijden zijn aangebroken! Om te kunnen marathon feesten, hossen, bierdrinken en haantjes eten in lederhosen hoef je niet per se de grens over. Hoewel je niet op “de originele” bent, en je geen miljoenenpubliek kunt verwachten tijdens de Nederlandse versies van Oktoberfest, is er wel wat voor te zeggen om toch in eigen land gek te gaan op Bier und Bratwurst, smartlappen en foute DJ’s. Je kunt tenminste in je eigen kroeg terecht, instant gezelligheid zonder brak te zijn van die lange busreis en ’s avonds lekker in je eigen bedje kruipen.

De meeste Oktoberfesten in Nederland duren maar één dag, met een paar uitzonderingen. Barley’s Biergarten in Arnhem bijvoorbeeld zou geen Biergarten zijn als ze Oktoberfest niet groots zouden aanpakken. Maar liefst twee weken lang duurt het lederhosen feest hier, net een echt Oktoberfest dus! De toegang is gratis en iedere dag wordt er goed geprijsd eten en drinken geserveerd. Maandag begint het al, lekker rustig (of niet) met een Oktoberfest pubquiz. Elke dag heeft een eigen thema, en iedereen kan meedoen. Mits je natuurlijk goed gekleed in lederhosen of dirndl op komt dagen!

Kijk op de site http://www.wherevent.com/detail/Barleys-Biergarten-Arnhem-BARLEYS-BIERGARTEN-OKTOBERFEST-21-september-tm-2-oktober voor meer info.

Zorg er ook meteen voor dat je in een goed pak komt, en bestel vandaag nog een stel kwaliteits lederhosen van 100% leer in de webshop. Doe het snel, want tijdelijk betaal je niets voor verzending!