Nederland aan de Baby lederhosen

Baby lederhosen

Nederland aan de Baby lederhosen?

De tijd van roze en lichtblauwe kruippakjes lijkt voorgoed voorbij. Maak plaats op voor de stoere baby. Zijn we met zijn allen niet gek op mini Nikes en mini klompjes voor ons kostbaarste bezit? Verras dan vriend en vijand met het leukste kraamcadeau: een baby lederhosen. Check de foto en zeg nu zelf, is dit niet ont-zet-tend leuk? Natuurlijk wil je het beste van het beste voor je spruit, maar waarom zou dat alleen designkleding van een duur merk moeten zijn?

Baby lederhosen van soepel leer

Voor baby’s is alleen het zachtste materiaal goed genoeg. De baby lederhosen is daarom gemaakt van het meest soepele leer dat er is, zodat je baby alle bewegingsvrijheid houdt. Niets is meer natuurlijk dan leer. Het ademt, zit als een tweede huid en is bestand tegen een stootje. Daarom is eenBaby lederhosen Sepp niet alleen hartstikke leuk voor de (groot-) ouders om naar te kijken, maar ook nog eens enorm praktisch.

Folkloristische kleding voor baby

Als je houdt van een feestje én van traditionele kostuums, zoals lederhosen en dirndl jurken, waarom zou je dan niet zo’n schattige baby lederhosen kopen voor jullie baby? Er zijn heel veel online internetwinkels voor design kinderkleding, maar zo’n traditioneel, ambachtelijk vervaardigd stukje leer is een aanwinst voor je baby-uitzet. De rustieke uitstraling van het leer goed gaat samen met rompertjes, shirts of wollen truien. Natuurlijk kun je hem ook combineren met baby’s favoriete t-shirt voor een meer casual look. Voor meer inspiratie en babyinfo kun je online kijken.  Is er een baby opkomtst, check dan eens of je je babyuitzet al compleet hebt!

Lederhosenwinkel introduceert als eerste de Baby lederhosen in Nederland.

Ben je in verwachting of ken je iemand die binnenkort gaat bevallen, denk dan eens aan dit originele kraamcadeau. Leuk wanneer je in Beieren of dichterbij huis bijvoorbeeld de zwarte cross gaat bezoeken. Natuurlijk gaat de baby mee en ga je iedereen verrassen met zo’n piekfijne baby lederhosen. Winkel nu online voor de perfecte kinderen leren broek.

Leave a Reply