Lange lederhosen heren

De leren broek voor heren als lifestyle

We constateerden het al eerder, mannen en mode, een hopeloze combinatie. Mannen houden niet van trends, vinden de “sale” vooral iets voor vrouwen en zijn al helemaal allergisch voor “koopjes” en andere impulsaankopen. De man koopt iets voor zijn hele leven en niet omdat hij er toevallig tegen aanloopt. Bijvoorbeeld een lange leren broek voor heren.

Miskopen vooral een vrouwending

Het is dan ook niet gek dat miskopen vooral door vrouwen worden gedaan. Ja, zul je zeggen, logisch want de kans dat je iets koopt dat niet past, wordt statistisch nu eenmaal groter wanneer je regelmatig een winkel instapt dan wanneer je bij je vaste leverancier je favoriete merk loopt. En inderdaad, zo is het ook!!

Pakketten depots ontploffen

Maar het zijn natuurlijk niet alleen de winkels die platgelopen worden deze dagen. Het zijn vooral de online winkels die overuren dragen. En over de kopers van online producten is nog niet zoveel bekend. Dat is best gek, aangezien Google zo’n beetje alles weet over je gedrag op het internet, maar wellicht zijn het juist de mannen, die weer wat voorzichtiger zijn met het prijsgeven van privé informatie. Niet dat ik wil suggereren dat mannen handiger zijn met computers dan vrouwen, maar een klein vermoeden heb ik wel.

Bewijsmateriaal

Vrouwen doen nog steeds de meeste inkopen, vooral op het gebied van mode en zelfs op het gebied van herenkleding. Het zijn de vrouwen die de boxershorts, T-shirts en sokken in huis halen en manlief heeft het maar te dragen nietwaar? Want aan terugsturen doen mannen niet, teveel moeite. En vrouwen zijn uiteraard altijd he bonnetje kwijt en dus heb je als man je maar aan te passen aan de smaak van vrouwlief, tenzij je anticipeert natuurlijk en op tijd je eigen garderobe “rond” hebt.

Heren kom op voor uw kleding

In de praktijk zijn het uitsluitend de mannen van boven de dertig, die nog steeds heel trouw naar hun “eigen” modezaak gaan en zich daar een broek en hemd laten aanmeten. Mannen willen voelen, kwaliteit zien en natuurlijk passen in een pashokje. Niet onder het toeziend oog van partner of verkoopster, maar van een man natuurlijk, met maatlint. Eentje die zakelijk constateert of iets past of niet en nergens de emoties de overhand laat nemen en al zeker niet iemands smaak ter discussie zal stellen.

Goed nieuws voor de liefhebbers van leren heren broeken

Lederhosenwinkel heeft dat helemaal begrepen. Want al begon het als een grap met een webshop voor lederhosen na een geslaagd bezoek een het oktoberfeest, n u heeft de Lederhosenwinkel een heuse eigen locatie midden in de Achterhoek, waar je je eigen leren herenbroek kunt passen en kopen. Geen gedoe met pakjes, in de rij staan, lastige track & trace codes en thuisblijven en gespannen wachten tot de postbode ver na de koffie daadwerkelijk arriveert. Een winkel met pashokje voor de serieuze liefhebbber van lederhosen.

Een Lekkere leren broek om in te blijven

Bij Lederhosenwinkel stap je gewoon binnen voor je favoriete leren herenbroek. En anders ga je die gewoon halen bij de eerste biergarten van Nederland in Doetinchem. Kun je lekker eten en drinken met mede lederhosenliefhebbers. Mannen, neem het heft (weer) in eigen handen en koop je eigen leren herenbroek bij de enige echte Lederhosenwinkel in Hengelo!