Lederhosen voor vrouwen

vrouwen lederhosen

Wat draag je als vrouw of meisje naar Oktoberfest? Je kent ongetwijfeld de dirndl wel: het traditionele, super wulpse Heidi jurkje met de aangesnoerde taille met dat push­up effect op je borsten. Dat push­up effect speelt een grote rol in het clipje Shalala van de Vengaboys, je weet wel, jaren negentig en goed fout.

In plaats van een dirndl kan je ook kiezen voor lederhosen. Het is tenslotte geen 1800 meer, en met een broek kan je nou eenmaal echt meer kanten op dan een rok tot op je knieën. Chicks in lederhosen zien er bovendien altijd zoveel hipper uit, zeker in een kort model. Qua sexy doet het niet onder voor een dirndl, en je kunt tenminste adem halen. Wel zo fijn.

Lederhosen staan vrouwen goed, daarom ging een blogster van fashionnewz gekleed in een korte versie naar de Coen und Sander Fest in de HMH vorig jaar.

In de webshop van lederhosenwinkel.nl bestel je een fijn kort modelletje versierd met tiroolse borduursels, van 100% echt leer. Hij is er in het traditioneel donkerbruin, maar ook in het roze en paars. Joehoe, kopen lederhosen vrouwen!