Lederhosen grote maat

Lederhosen bruinVoor de grote man die maat XXL of groter nodig heeft, zijn betaalbare lederhosen van goede kwaliteit moeilijk te vinden. Lederhosenwinkel.nl biedt echt leren lederhosen aan in extra grote maten voor grote mannen. Buiten de standaard maten, vind je in onze webshop ook lederhosen in extra large tot XXXL maten. De extra grote maten voor heren gaan van maat 58 tot en met 68.

Het model is een klassieke, donkerbruine lederhose tot op de knie met bretels, in mooie kwaliteit van 100% echt leer. Net als de andere lederhosen die in de webshop staan wordt deze extra grote lederhose geproduceerd in Duitsland, en zijn mooi afgewerkt met de traditionele borduursels. Hier vind je de beste kwaliteit lederhosen in extra grote maten. Ben je groot van postuur en passen de standaard maten niet? Kijk dan even in onze webshop, grote kans dat je wel de juiste maat vindt.

Lederhosen moeten uitgelopen worden. In het begin hoort de broek wat stroef te zitten. Na een paar keer dragen wordt het leer soepeler. In de matentabel zie je welke maat jou past. De grootste maat past om een buik van 135 – 140 centimeter heen. Ruim genoeg voor de grotere man. De overhemden in de webwinkel gaan tot maat 6XL.