Kerstkado

En…heb jij je kerstcadeautjes al geregeld? Het hele jaar door leef je je leventje; werk, school, een keer op vakantie, en weer door. Totdat je op een dag Mariah Carey op de radio hoort met haar enige nog levende hit “All I want for Christmas”.

Oh ja, Kerst! Cadeautjestijd. Niet alleen om te krijgen, maar ook (slik!) om te geven. Je denkt even na en laat het weer gaan, want, veel te vroeg. Maar dan is het ineens december, en dan is het ineens ook wel écht bijna Kerst. Stress schiet door je lijf, wat in godsnaam ga je dit jaar cadeau doen aan je familie?

In de regel zijn cadeautjes voor mannen het moeilijkst. Een scheerset en sokken heeft je pa al, geloof me. En je vriendje wordt niet super blij van een keukenschort met een bloot mannenlijf erop.

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau voor je vader, vriend, buurman of huisgenoot? Geef ze een lederhosen! Een cadeau dat je meteen in een gezellige winter stemming brengt, en stiekem is ie nog van heel goede kwaliteit ook. Onze lederhosen zijn altijd gemaakt van 100% echt rundleer.

Vragen over de maat? Stel ze gerust. En zoek je een bijpassend hemd en leren alpenschoenen, die kan je er ook gelijk bij shoppen. Bestel ze nu snel, dan zijn ze precies op tijd bij jou. Succes verzekerd!