Oktoberfeest uitverkocht

Hoekse Bierfest

Oktoberfeest uitverkocht

Sommige dingen moet je ver vooruit plannen. Dat blijkt eens te meer bij het Oktoberfeest. Tenminste in eigen land. Want je kunt natuurlijk altijd afreizen naar Munchen of Hannover, maar wie van plan was naar de Hoekse bierfesten te gaan, heeft pech. Alle 2200 kaarten zijn uitverkocht.

Succesformule Oktoberfeest

Dat moet dus wel een leuke feestje zijn geweest in 2016. Je kunt de foto’s bekijken op http://www.hoeksebierfest.com/HBF2016/album/. Niet te onderscheiden van echt. Volop lederhsoen en dirndls en alles in het juiste ruitjesperspectief. En als je nou denkt dat je dat echt niet wil missen, kun je kijken of je misschien voor 2018 al kaarten kunt bestellen. Misschien ligt de kracht van dit feest wel in de Holländische abend. Maar ik denk eerder nog aan de prima arrangementen, waar je van zowel je natje (6 liter bier) als je droogje (kalte platte) verzekerd bent. Misschien een succesformule voor degene die nog niet ausverkauft zijn in Holland?

Online verkoop lederhosen

Gelukkig zijn er nog veel meer oktoberfeesten waar je je lederhosen kunt gaan showen. Op de Oktoberfestagenda hebben we alle feestjes verzameld. Met hetzelfde gemak dat je trouwens een ticket koopt voor een stamtafel met bier, koop je ook je outfit. Bij de lederhosen is alleen het nadeel dat de maatvoering wat anders is dan wanneer je een spijkerbroek koopt. Niks geen 34-31, je moet het doen met een hele grove benadering van je maat. Nu is dat op zich niet erg, want daar zijn nu juist de bretels zo goed voor. Toch kan het handig zijn zo’n geval eerst even in het echt te passen om te kijken welk model jouw het beste past.

Kom naar de showroom

Daarom herhaal ik het nog maar, je kunt bij Pim gewoon een broekie komen passen. Hij heeft zijn online Lederhosenwinkel uitgebreid met een heuse showroom op inloopkast formaat. Wel even van te voren bellen want hij is natuurlijk druk met de nieuwste lederhosen telg, Willem. Proficiat! Wel jammer dat het geen Wilhelm geworden is, dat had toch net iets beter in de bedrijfsformule van Lederhosenwinkel gepast, Pim.

 

Leave a Reply