Festivalkostuum 2015: lederhosen!

Lederhosen Fabian

Festivalkostuum 2015: lederhosen!

Lederhosen hoef je niet te bewaren tot die ene vierdaagse tijdens oktober dat je over de Duitse grens bier gaat drinken. Tijdens het festivalseizoen mogen je lederhosen ook al een paar keer uit de kast.

Lowlands bijvoorbeeld is een mooie gelegenheid om extra hard uit je dak te gaan met een goeie outfit of een kostuum.

Valtifest is zo’n feestje waar je eigenlijk wel verkleed in een kostuum naartoe móet gaan. In lederhosen, natuurlijk. Traditionele kostuums lenen zich super goed voor een edgy look. Op Valtifest zie je nonnen onder de tattoos met een dik décolletée, wulpse sneeuwwitjes en andere wilde en minder wilde, kleurrijke creaturen. De zwitserse mode ontwerper Bernhard Willhelm gebruikte in 2007 het traditionele alpenkostuum en maakte het fashionable. Combineer je lederhosen met een hippe zonnebril en een t-shirt of een wijde blouse, maak een smiley face van je gezicht en je hebt je festival kostuum voor 2015! In onze webshop lederhosenwinkel.nl/assortiment kun je lederhosen voor mannen en vrouwen kopen of huren, en maak je je outfit compleet met alpenschoenen.

Het thema voor Valtifest wordt 20 mei bekend gemaakt, dan gaan ook de tickets in de voorverkoop. Dit feestje wil je echt niet missen: 5 september op de NDSM werf in Amsterdam (pontje vanaf Centraal Station, en op sommige plekken nog gratis parkeren in Noord!)

Meer Valtifest: https://www.facebook.com/valtifest

http://www.valtifest.nl/nieuws

Koop nu alvast je echt leren lederhosen, zodat je een prima kostuum hebt voor de festivals en daarna: lederhosenwinkel.nl/assortiment