10 redenen om een lederhosen online te kopen

De lederhosen is helemaal terug in de mode. Meeliftend op de vintage trend of de algehele nostalgie,zie ik steeds vaker mannen in korte leren geborduurde broeken met bretels. Gewone, stoere mannen die van een biertje houden en van het goede leven. Gemütlichkeit uitstralend, zoals die in Nederland eigenlijk niet meer bestaat. Op zich al genoeg reden om je eens naar zo’n gelegenheid te begeven waar de dresscode “Lederhosen”is, maar er zijn meer redenen om je in een lederhosen te hijsen.

1. Je houdt van een biertje en een feestje, je draagt de lederhosen als stunt op je vrijgezellenavond.

2. Je houdt van veel bier en grote feesten en wil weleens naar een écht bierfeest: het Oktoberfest in Duitsland. Uiteraard ga je in stijl.

3. Je houdt van bier, bergen, jagen en Tiroler folklore. De Lederhosen is je standaarduitrusting.

4. Je wilt laten zien dat wij kaaskoppen best in zijn voor een typisch Duits kledingstuk.

5. Je vriendin wil zich op de aprés-ski graag in een Dirndl hullen. Jij begeleidt haar natuurlijk in stijl, mét een lederhosen vrouwen.

6. Je bent een man die niet bang is zich in korte broek te vertonen omdat jouw benen gezien mogen worden. Die van je vriendin ook, daarom koop je voor haar een roze exemplaar (ja die hebben we ook)!

7. Je houdt sowieso van tradities en folklore, jouw smaakt een liter bier pas echt wanneer je in de buitenlucht aan een lange houten tafel zit met heel veel andere gezellige mensen.

8. En nu even serieus: Een lederhosen is een origineel Duits kwaliteitsproduct van runderleer gemaakt, waar je jarenlang plezier van kunt hebben en niet alleen op het Oktoberfeest, de carnaval of de après-ski.

9. Een lederhosen kun je makkelijk schoon houden, voor het onderhoud heb je alleen wat ledervet nodig.

10. Een lederhosen is relatief goedkoop. Voor nog geen €80 ben jij de trotse bezitter van een échte Lederhosen. Uiteraard hebben we ook bijpassende hemden en kun je ze ook als lederhosen set bestellen.

Leave a Reply