Beschrijving

 

Baby lederhosen van soepel leer

Voor baby’s is alleen het zachtste materiaal goed genoeg. De baby lederhosen is daarom gemaakt van het meest soepele leer dat er is, zodat je baby alle bewegingsvrijheid houdt. Niets is meer natuurlijk dan leer. Het ademt, zit als een tweede huid en is bestand tegen een stootje. Daarom is een baby lederhosen niet alleen hartstikke leuk voor de (groot-) ouders om naar te kijken, maar ook nog eens enorm praktisch.

Folkloristische kleding voor baby

Als je houdt van traditionele kostuums, zoals lederhosen en dirndl jurken waarom zou je dan niet zo’n schattige baby lederhosen kopen voor jullie baby? De rustieke uitstraling van het leer goed gaat samen met rompertjes, shirts of wollen truien. Natuurlijk kun je hem ook combineren met baby's favoriete t-shirt voor een meer casual look.

Nu online te koop bij lederhosenwinkel

Ben je in verwachting of ken jee iemand die binnenkort gaat bevallen, denk dan eens aan dit originele kraamcadeau. Leuk wanneer je in Beieren of dichterbij huis bijvoorbeeld de zwarte cross gaat bezoeken. Natuurlijk gaat de baby mee en ga je iedereen verrassen met zo’n piekfijne baby lederhosen. Winkel nu online voor de perfecte kinderen leren broek.