Alles voor elkaar, behalve je lederhose sokken?

De lederhosen en het overhemd heb je inmiddels klaarliggen (of liever nog bij ons uit het assortiment gekozen) en je zoekt nog bijpassende lederhosen sokken? Het is maar een kleinigheid maar gewone sokken zien er eigenlijk niet geweldig uit onder je lederhosen. Wij bieden 1 soort sokken. Voor zowel mannen lederhosen als vrouwen lederhosen ben je natuurlijk ook hier goed. Twijfel je toch? Stuur ons dan even een whatsapp berichtje 0630 60 76 84

  • Kniekousen-lederhosenlederhosen-sokken

    Alpensokken

    10,00
    Opties selecteren Details

Lederhosen sokken

Je bent al aardig ver op weg naar een perfect Oktoberfest, Bierfeest, Duits thema avondje of noem een ander willekeurig feest maar mist alleen nog een paar traditionele alpensokken? Dan zit je hier gebakken. Bij ons vind je de meest gangbare sokken voor onder je lederhosen. De sokken zijn gemaakt van katoen en dus niet extreem zweterig en zijn middellang tot halverwege je scheenbeen. Trek ze omhoog en ze vallen wat korter onder je lederhosen of laat ze laag hangen voor een nonchalantere look: de keuze is aan jou.

Waarom lederhosen sokken ipv sportsokken

Het antwoord kun je vast zelf bedenken: sportsokken in je schoenen onder een echte lederhosen doet eigenlijk afbreuk aan je stijl. De sokken die wij aanbieden zijn van goede degelijke kwaliteit die ook zonder problemen na een aantal wasbeurten opnieuw gedragen kunnen worden. Wij zijn dan ook geen voorstander van het meerdere keren achter elkaar dragen van je sokken zonder ze te wassen. Gewoon in de was gooien en laten drogen en je bent weer klaar voor het volgende knalfeest!

Echte originele gebreide alpensokken mogen niet ontbreken bij een Lederhosen. Kniekousen met ingebreide kabels gemaakt van zachte katoen? machinewasbaar? Hiermee maak je je alpenlook voor een Heidifeestje of een zuipfestijn helemaal kompleet.

Slobkousen of beenwarmers

Heb je een Lederhosen gekocht maar weet je niet wat je erbij aan moet trekken? Wie in de volledige originele stijl wil gaan, trekt bij de Lederhosen kniekousen aan en een alpenoverhemd en draagt suède alpenschoenen. Nu zijn kniekousen voor heren meestal voorzien van blokjes of streepjes dus wij hebben net zo lang gezocht totdat we echte Alpensokken vonden. Deze bieden wij nu aan in onze webwinkel. Deze sokken kun je natuurlijk lekker hoog optrekken maar ook dragen als slobkousen. De sokken zijn namelijk voorzien van licht elastische boord waardoor je ze op verschillende manieren kunt dragen.