Dames lederhosen gemaakt van 100% leer? Duitse Kwaliteit!

Dirndl’s worden vaak gedragen door dames tijdens een Oktoberfest maar wat als je dit niet wil en een stoer lederhosen wil dragen? Tegenwoordig zie je het steeds vaker: vrouwen in lederhosen. Wij hebben een aantal lederhosen in ons assortiment waar de kwaliteit top van is. Bij elk type dames lederhosen vind je pasvorm onder het product zelf. Heb je toch vragen? Geen probleem: mail ons of stuur een whatsapp: 06 30 60 76 84. Bestel hier je lederhosen voor dames en profiteer van gratis verzending!

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Steeds meer dames in een lederhosen

Wij gaan stoppen met dameskleding en daarom alles nu extra voordelig. Op is Op.

Het verschil tussen een heren lederhosen en een dames lederhosen zit ‘m vooral in de taille. De vrouwen lederhosen heeft een iets strakkere lijn bij de heupen dan de tegenhanger voor mannen. Een dames lederhosen is dan dus ook echt iets voor dames. Toch gebeurd het wel eens dat een dame de lederhosen niet helemaal perfect vindt zitten. Ruilen is geen probleem en ook een afspraak om even rustig te passen met een vrouwelijke collega is ook zo gemaakt.

Je ziet de vrouwen lederhosen steeds vaker op Oktoberfesten omdat de vrouw van tegenwoordig zich minder laat afbakenen door de standaard ‘dirndl’ en ook graag stoer voor de dag wil komen. Met een lederhosen voor dames van lederhosenwinkel.nl is dat geen enkel probleem!

Pasvorm Lederhosen dames

De Lederhosen dames zitten net wat strakker dan de heren Lederhosen. Voor dames hebben we twee varianten, namelijk een korte en een driekwartvariant. De stiksels zijn meerkleurig en net wat vrolijkere dan bij de mannen. Om het helemaal vrouwelijk te maken is de korte Lederhosen niet alleen verkrijgbaar in donkerbruin, maar ook in zuurstok roze. Veelkleurige stiksels met EdelweiSS en Alpenroosjes zorgen voor een vrolijke noot. Houd er rekening mee dat de pijpen ook redelijk krap bemeten zijn. Heb je iets stevigere, gespierde benen dan de doorsnee dame, meet dan niet alleen je taille maar ook je bovenbeen dikte.

Onderhoud Lederhosen dames

Voor vrouwen is het onderhoud van de Lederhosen belangrijker dan bij mannen. De buitenzijde kun je vlekvrij maken door de vlek uit te borstelen. Hoewel de broek gevoerd is, kun je hem beter niet wassen. Je loopt het risico dat het leer stug wordt. Beter kun je de broek een nachtje buitenhangen. Hardnekkige vlekken gaan eraf door de broek een nachtje in de vriezer te stoppen en daarna uit te borstelen. Ook zijn er speciale producten verkrijgbaar waarmee je het leer vuil en vocht afstotend maakt, net als bij schoenen. Voor de rest moet je de Lederhosen als een natuurprodukt zien dat verandert naarmate het ouder wordt. Een echte, goed gedragen Lederhosen glimt :).