Kinder lederhosen Jort

Niet op voorraad
Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis

Echte lederhosen gemaakt van 100% dik rundleer. Handgemaakt voor lederhosenwinkel.nl met bijzondere en exclusieve details. Ook je kinderen horen stijlvol naar een Oktoberfest of Bierfeest (uiteraard volledig alcoholvrij) te gaan.


Ben je op zoek naar een leuke vlotte lederhosen voor kinderen? Dan is model Jort echt wat voor jou. Dit oersterke model voor kinderen kan tegen een stootje en is speciaal gemaakt voor kinderen. Uiteraard ook gemaakt van 100% leer.

Kies jouw maatWelke maat past mij?
Kinder lederhosen Jort

Ook je kinderen horen stijlvol naar een Oktoberfest of Bierfeest (uiteraard volledig alcoholvrij) te gaan. Ben je op zoek naar een leuke vlotte lederhosen voor kinderen? Dan is model Jort echt wat voor jou. Dit oersterke model voor kinderen kan tegen een stootje en is speciaal gemaakt voor kinderen.

Uiteraard ook gemaakt van 100% rundleer en kan daarom in het begin van stroef zitten, dit wordt vanzelf soepeler naarmate je de lederhosen Jort draagt. Omdat het leer is, is het belangrijk dat je dit ook op de goede manier onderhoudt. Dit kan met een simpel leer onderhoudsproduct (hoeft geen specifiek merk te zijn).

Pasvorm model Jort

Dit model valt heel iets groter dan normale kinderkleding. Je kunt hier rekening mee houden maar het hoeft niet want dan kan de kleine er langer plezier van hebben. Met de bretels om hoef je je namelijk toch geen zorgen te maken dat de lederhosen afzakt.

Meer informatie
Maat 110, 116