Beschrijving

Dames lederhosen Rosa

Ook dames die niet van een lederhosen houden zullen als een blok vallen voor deze korte, roze Lederhosen Rosa. Gemaakt van 100% Duits rundleer van een prima kwaliteit. Heerlijke zachte en soepel vallende broek van suède. Binnenkant van de broek is gevoerd waardoordeze prettig draagt. Voorzien van steekzakken en een hartvormig zakje op de billen. Aan de zijkant een klein vakje, niet voor je mobiel, maar om je “krug” aan te hangen. Je weet wel dat bekertje waarin de Duitsers hun schnapps schenken.

Roze stiksels

De Lederhosen Rosa is voorzien van vrolijke en vrouwelijke stiksels waarmee je je als snel de barbie van het Oktoberfeest zult voelen. Echt iets voor jonge meiden die geen zin hebben in een dirndljurk, maar lekker sportief en uitdagend voor de dag willen komen. Uiteraard zitten er ook roze bretels bij en kruisbanden op de rug.

Pasvorm Lederhosen Rosa

De Lederhosen Rosa is aan de bovenzijde verstelbaar met knopen aan de voorzijde en een lerenveter in de rug. De voorflap kun je daarmee benutten om de riem een gaatje wijder te zetten terwijl je de veter kunt aantrekken (of juist niet) om de taille beter te laten aansluiten. Meet je taille en kies de bijbehorende maat. Houd rekening met wat extra centimeters ruimte, per slot van rekening gaat een liter bier niet in je koude kleren zitten. De lederhosen zijn gemaakt van 100% rund leer en hebben de volgende pasvorm (ze vallen normaal uit maar hou rekening met wat speling rondom de taille zodat er bewegingsvrijheid is):

PASVORM VAN LEDERHOSEN
De lederhosen zijn gemaakt van 100% rund leer en hebben de volgende pasvorm (ze vallen normaal uit maar hou rekening met wat speling rondom de taille zodat er bewegingsvrijheid is voor het dansen op de banken.

Maat 34 36 38 40 42 44 46 48
Heup in cm 74-80 77-83 80-86 84-90 88-94 93-99 98-104 104-110
Jeansmaat 26 27 28 29 30 31 32 33

Combineer met Lederhosen Rosa

Op deze vrolijke moderne, vrouwelijke variant van de Lederhosen kun je natuurlijk heel goed een mmouwloos topje dragen of eentje met pofmouwen. Heel leuk dit jaar is de combinatie met een offshoulder bloes. Heb je toch ene beetje de dirndl uitstraling terwijl je vrolijk mee kunt “plattern” met de boys Ook verkrijgbaar in zwart: Lederhosen Franzi. Wie liever een Lederhosen heeft met langere pijpe kiest voor Lederhosen Vera.